Download Lagu Superiots - Kabogoh Goblog MP3

Berikut kami sajikan Lirik Lagu dengan judul Superiots - Kabogoh Goblog yang dinyanyikan oleh Superiots, untuk link download mp3 dari lagu Superiots - Kabogoh Goblog.mp3 ada dibagian bawah lirik lagu.

* Video diatas bisa saja sewaktu waktu tidak relevan dengan judul/lirik karena digenerasi secara otomatis. Jika kamu menemukan silahkan laporkan di form yang sudah kami sediakan disini.

Artis Superiots
Judul Superiots - Kabogoh Goblog
Diunggah 5 bulan yang lalu
Format Audio/MP3

Chord Gitar & Lirik Lagu Superiots - Kabogoh Goblog


 Intro : A  A  A  D E 4x

Untuk tab A-nya

A = A-C#m-D-E
A = A-E-D-C#m
A = A-C#m-D-E

A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing..

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima..

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina..

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo..

Reff :
       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E               (A)
 dasar sia kabogoh nu goblog..

Int. A  A  A  D E 2x

A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing..

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima..

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina..

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo..

Reff :
       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E               (A)
 dasar sia kabogoh nu goblog..

Musik : A G# F# E 2x
        D C#m Bm A 2x
        A G# F# E 2x
        D C#m Bm A
        D C#m Bm E..

Reff :
       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..

       D             A
 (ah dasar sia teu boga hate..)
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 (kabogoh aing jig geura mantog..)
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog..
       E                F# E D C#m D
 dasar sia kabogoh nu goblog....
 G#-A
 goblog..

                
                  
Baca selengkapnya ›

Link Download

DOWNLOAD MP3

Lagu dari Superiots Lainnya (46)

Download Lagu Lainnya