Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro MP3

Berikut kami sajikan Lirik Lagu dengan judul Nella Kharisma - Akhire Cidro yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma, untuk link download mp3 dari lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro.mp3 ada dibagian bawah lirik lagu.

* Video diatas bisa saja sewaktu waktu tidak relevan dengan judul/lirik karena digenerasi secara otomatis. Jika kamu menemukan silahkan laporkan di form yang sudah kami sediakan disini.

Artis Nella Kharisma
Judul Nella Kharisma - Akhire Cidro
Diunggah 3 minggu yg lalu
Format Audio/MP3

Chord Gitar & Lirik Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro


s-m-ndal rasa ning dodho
naliko kowe teko
nggowo tresno ning atimu

mbiyen aku wes kondho
ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro
mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu
sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku

tresno iki wes tak jogo
tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

s-m-ndal rasa ning dodho
naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku
tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Baca selengkapnya ›

Link Download

DOWNLOAD MP3

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya (765)

Download Lagu Lainnya