Download Lagu Aku Wes Iklas - Cindy Aulia MP3

Berikut kami sajikan Lirik Lagu dengan judul Aku Wes Iklas - Cindy Aulia yang dinyanyikan oleh Aku Wes Iklas, untuk link download mp3 dari lagu Aku Wes Iklas - Cindy Aulia .mp3 ada dibagian bawah lirik lagu.

* Video diatas bisa saja sewaktu waktu tidak relevan dengan judul/lirik karena digenerasi secara otomatis. Jika kamu menemukan silahkan laporkan di form yang sudah kami sediakan disini.

Artis Aku Wes Iklas
Judul Aku Wes Iklas - Cindy Aulia
Diunggah 5 hari yang lalu
Format Audio/MP3

Chord Gitar & Lirik Lagu Aku Wes Iklas - Cindy Aulia


Berikut ini adalah kunci gitar dari Aku Wes Iklas dengan judul Aku Wes Iklas - Cindy Aulia .


Intro Am Am aku wes lilo Em karo kowe sing lungo.. F aku wes iklas C karo kowe sing tanpo welas.. Am aku wes kuat Em sak iki wes ora sambat.. F mergo tresno suci C ra kudu nduweni.. Am aku wes lilo Em karo kowe sing lungo.. F aku wes iklas C karo kowe sing tanpo welas.. Am aku wes kuat Em sak iki wes ora sambat.. F mergo tresno suci C ra kudu nduweni.. Dm siji panyuwunku Em mugo mung aku sing loro Dm C ora ono wong liyo sing koyo aku.. Music Dm Em Dm C Chorus Em umpomo kowe Am ono wektu kanggo aku F aku mung pingin takon C sak tenane.. Em Am opo salahku karo kowe.. F C tegane kowe mutus tali tresno.. Dm nanging sak iki aku Em wes iklas kelangan kowe Dm C mugo kowe urep seneng karo liyane.. Int. Dm C Am aku wes lilo Em karo kowe sing lungo.. F aku wes iklas C karo kowe sing tanpo welas.. Am aku wes kuat Em sak iki wes ora sambat.. F mergo tresno suci C ra kudu nduweni.. Dm siji panyuwunku Em mugo mung aku sing loro Dm C ora ono wong liyo sing koyo aku.. Music Dm Em Dm C Chorus Em umpomo kowe Am ono wektu kanggo aku F aku mung pingin takon C sak tenane.. Em Am opo salahku karo kowe.. F C tegane kowe mutus tali tresno.. Dm nanging sak iki aku Em wes iklas kelangan kowe Dm C mugo kowe urep seneng karo liyane..
Baca selengkapnya ›

Link Download

DOWNLOAD MP3

Lagu dari Aku Wes Iklas Lainnya (1)

Download Lagu Lainnya